ArtMag - Magazin virtual la cheie


Demo magazin virtual

Demo Interfata Clienti
Demo Interfata Administrare
Demo interfata clienti ArtMag Demo interfata administrare ArtMag

User: test@test.ro
Parola: test

User: demo
Parola: demo

Achizitionarea unui magazin virtual

Se realizeaza prin semnarea unui contract. Perioada de executie a unui magazin virtual variaza intre 2-5 zile lucratoare, in functie de complexitate. Dupa finalizarea designului si incarcarea fisierelor pe server, aveti la dispozitie 15 zile in care puteti face plata. In acest interval va puteti familiariza cu functionalitatile si puteti solicita modificari. La expirarea perioadei magazinul virtual intra in proprietatea dvs.

 Din motive de securitate, magazinul virtual achizitionat va fi "blocat" pe domeniul pe care il alegeti. In cazul in care veti utiliza magazinul virtual (si) pe un alt server, va fi afisat un mesaj de forma "Acest magazin virtual este proprietatea SC ArtRocks Design SRL. Va rugam sa achizitionati acest magazin virtual pentru a ascunde acest mesaj". In cazul in care doriti sa utilizati magazinul pe mai multe domenii, ne puteti cere o oferta personalizata. La o licenta platita a doua este la jumatate de pret.

Facilitatile magazinului virtual

1. Administrare produse

2. Manager Articole

3. Administrare Clienti

4. Rapoarte

5. Alte facilitati

6. Motoare de cumparaturi integrate


Cui i se adreseaza?

Platforma "ArtMag" se adreseaza firmelor mici si medii ce doresc sa isi deschida un magazin virtual. Platforma a fost creata pentru comercializarea produselor nespecializate (bijuterii, papetarie, cosmetice, haine, etc) insa poate fi adaptata la utilizarea cu orice tip de produs existent pe piata.

De ce sa cumperi platforma "ArtMag"?

Oferta financiara

Pretul platformei ArtMag Professional este de 199 Euro + TVA. Oferta include:

Designuri posibile

Iti punem la dispozitie 3 designuri standard. Poti alege oricare din aceste 3 tipuri de design. Vom realiza site-ul conform template-ului si culorilor alese de tine. Fiecare design este caracterizat de 3 aspecte:

Butoane dreptunghiulare:

Butoane rotunjite:

Butoane rotunjite in partea de sus:

Modalitati de comanda

Te-a convins descrierea noastra sau mai ai nevoie de alte informatii? Ne poti contacta fie apasand pe butonul de mai jos, fie direct din sectiunea de contact. Vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant al companiei noastre.

Cere Oferta de Pret

Contact

SC ArtRocks Design

Adresa: Str. Cremenita, Nr. 8, Bl. D
E-Mail: office@art-mag.ro

Formular de Contact

Stiri / Noutati


Aplicatia PostalForm permite utilizatorului sa printeze formulare postale mult mai rapid! In 15 secunde poti printa formularul postal dorit. Poti alege dintr-o gama de peste 15 formulare.
Citeste mai departe...

Aplicatia AerNews este una din cele mai bune aplicatii ne expediere de newslettere pe care am intalnit-o pana acum. Expediem aproximativ 2000 mesaje publicitare zilnic iar aplicatia isi face treaba foarte bine. Faptul ca putem vedea statistici cu privire la mesajele expediate ne ajuta foarte mult in desfasurarea urmatoarelor campanii.

Marian Alexandru Popescu
OnLineCom Expert

Lasa Feedback

Newsletter


Numele Dvs:

Compania:

E-Mail:


Suport si consultanta 24/7

Oferim suport si consultanta online tuturor clientilor care au achizitionat una din aplicatiile noastre la cheie. Daca ai o problema sau orice intrebare, ne poti contacta utilizand pagina "Contact". Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.